Apotheek open op:
maandag tot vrijdag
09.00 - 12.00 uur en
13.30 - 17.30 uur

Apotheek open op:
maandag en donderdag
18.00 - 19.00 uur
Looiersplein 5
6271 HD Gulpen
tel. 043 - 450 18 78


Sprinkstraat 6
6269 AP Margraten
tel. 043 - 450 18 78
Informatie over:

Verzekering

Vroeg of laat staat vrijwel elk huisdier een keer op de tafel bij de dierenarts. Vaak voor iets kleins zoals een inenting of pilletjes, maar soms voor iets ernstigs. Nu is de diergeneeskunde in Nederland gelukkig op een zodanig peil dat de dierenarts veelal uw huisdier weer kan genezen. De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen. Als u op zo'n moment niet voor een hele moeilijke keuze gesteld wilt worden, dan kunt u zich het beste hier ook financieel op voorbereiden.

Tegenwoordig is het mogelijk om ook voor uw dier een ongevallen- en ziektekostenverzekering af te sluiten. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte worden dan door de verzekering vergoed. Een prettige zekerheid op een moment dat u wel iets anders aan uw hoofd heeft. Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij deze verzekering wel beperkingen en uitzonderingen. Deze zijn echter redelijk en in de polisvoorwaarden wordt een duidelijk overzicht gegeven wat u wel en niet kunt verwachten aan vergoedingen.
De afweging of het verstandig is om uw huisdier te verzekeren moet u uiteindelijk zelf maken. Er zijn in Nederland een paar aanbieders.
Petplan (klik)
Proteq (klik)

Premies en dekking hangen mede af van het ras en de grootte van het dier, aangezien die een belangrijke inschatting geven hoeveel medische zorg er in de toekomst nodig zal zijn. Vraagt u bij uw volgende bezoek gerust aan de dierenarts of het voor uw huisdier aan te raden is een dergelijke verzekering af te sluitenTerug naar boven