Apotheek open op:
maandag tot vrijdag
09.00 - 12.00 uur en
13.30 - 17.30 uur

Apotheek open op:
maandag en donderdag
18.00 - 19.00 uur
Looiersplein 5
6271 HD Gulpen
tel. 043 - 450 18 78


Sprinkstraat 6
6269 AP Margraten
tel. 043 - 450 18 78
Informatie over:

Kliniek

Al decennia lang is Dierenkliniek Gulpen-Margraten het diergeneeskundig middelpunt van het Heuvelland. Op onze praktijk kunt u terecht voor de jaarlijkse controle van uw huisdier, het op maat vaccineren, het verkrijgen van informatie op allerlei gebieden en het laten verrichten van preventief onderzoek bij oudere dieren. Met de begeleiding van uw huisdier proberen we grote problemen uiteraard te voorkomen. Dat lukt helaas niet altijd. Ook huisdieren kunnen ziek worden of gewond raken. Het is dan vaak noodzakelijk om ze te behandelen. Voor een juiste diagnose is het soms nodig nader onderzoek te doen.

In onze kliniek maken wij gebruik van moderne technieken. De dierenartsen en de paraveterinairen volgen regelmatig nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten in ons vak. De meeste problemen kunnen in de eigen praktijk worden opgelost. Voor het uitvoeren van specialistische ingrepen is er contact met gespecialiseerde klinieken en met de Universiteitsklinieken in Utrecht en Gent.U kunt op onze praktijk terecht voor o.a.:

Consult
Operaties
Chippen
Huisvisites
Echografie
Apotheek Diergeneesmiddelen
Vaccinaties
Bloedonderzoek
Onderhoudsvoeding en diëten
Tandheelkunde
Röntgendiagnostiek
Ontwormingsproducten
Buitenland adviezen
Ontlastingsonderzoek
Ontvlooïngsproducten
Voedingsadviezen

Onze praktijk beschikt tevens over een grote opname capaciteit. Indien uw huisdier nader onderzocht dient te worden, bestaat de mogelijkheid om uw dier voor langere tijd op te nemen.

Na een operatie kan uw huisdier rustig wakker worden in onze recovery-ruimte (=uitslaapkamer).Terug naar boven